Tagged  "sund"

Home » Posts tagged "sund"
Rodfrugter i ovn med lækker marinade

Rodfrugter i ovn

In Hovedret, Sund mad On 14. January 2014 0 Comments

Det er jo januar, og årets nytårsforsæt om slankekuren er sparket i gang – så hvorfor ikke gøre det lidt lækkert? Rodfrugter kan faktisk blive rigtig lækre –… Read More »

Grillet kylling med blomkålspuré

In Hovedret, Sund mad On 13. August 2013 0 Comments

Prøv denne lækre Grillet kylling, blomkålspuré, kartofler og dertil baconknas med purløg. Normalt er blomkål ikke min favorit ingrediens i mad retter, men her udgør den nærmest en… Read More »

De færdige grovboller

Grovboller

In Sund mad On 31. July 2013 0 Comments

Vi stod og skulle ud på en lang køretur den anden dag, så jeg ville lave noget nemt at spise som vi kunne have med i bilen, så… Read More »

Kylling fra Bali med lækker marinade salat

Kylling fra Bali

In Sund mad On 19. July 2013 0 Comments

Kylling fra Bali Denne opskrift er en opskrift jeg har fået af en bekendt fra Bali af, og da jeg læste opskriften må jeg indrømme at jeg syntes… Read More »

Frisk pasta med æg og soltørret tomat

Frisk pasta med æg og soltørret tomater

In Dansk mad, Pasta retter, Sund mad On 10. June 2013 0 Comments

Frisk pasta med æg og soltørret tomater Kog pastaen og steg forårsløg, hvidløg og soltørret tomater på panden. Tilsæt kogt frisk pasta og steg i 30 sek. Tilsæt… Read More »

Aspargestærte med skinke

Aspargestærte med skinke

In Dansk mad, Sund mad On 5. June 2013 0 Comments

Aspargestærte med skinke Rør gæren ud i vand og olivenolie. Tilsæt mel og salt. Del dejen i 4 stykker og rul dem som pizza bunde og læg dem… Read More »

Fyldte squash med kylling og oksekød

Fyldte squash med kylling, oksekød eller skinke.

In Sund mad On 8. May 2013 0 Comments

Fyldte squash Fyldte squash er en nem ret at lave, til gengæld smager de rigtigt godt. De kan laves med både hakket oksekød, kylling eller f.eks. den hurtige… Read More »

Falafel

In Sund mad On 18. April 2013 0 Comments

Falafel, en dejlig delikatesse fra det Arabiske køkken Jeg har altid godt kunne tænke mig at lave falafler. Nu tog jeg mig endelig sammen og det var faktisk… Read More »