Tagged  "kage"

Home » Posts tagged "kage"
Brownie med Carte d'or is

Brownie med pistacie og Carte d’or is

In Dessert, Kager On 29. October 2014 0 Comments

Brownie med pistacie og Carte d’or is I weekenden havde jeg lyst til at prøve en lækker og ny dessert som jeg ikke har prøvet før. Det eneste… Read More »

Banan vafler

In Dessert, Kager On 28. October 2014 0 Comments

Vafler er altid et hit hjemme hos os. Smelt margarine, pisk æg og sukker sammen, kom der efter tilføj mel, bagepulver, salt, fløde og mælk. Pisk det hele… Read More »

Gulerodskage med osteglasur

In Dessert, Kager On 24. September 2014 0 Comments

Denne kage har jeg bagt til min klasse kammerat Anders da han fyldte 18 år. Han har fuldstændig vundet mit hjerte han er sådan en god dreng og… Read More »

Kanelkage ( skolekage)

In Dessert, Kager On 21. August 2014 0 Comments

Svampet kanelkage! Jeg er lige startet på Aalborg Handelsskole. Så min nye klasse skulle selvfølgelig nyde godt af, at gå i klasse med en madtante. Så det blev… Read More »

Hvid chokoladekage med hindbær

In Dessert On 4. July 2014 0 Comments

Der er virkelig kage vejr i dag, dvs. vejret i dag hat været trist og med masser af regn 🙂 Så jeg tænkte jeg ville overraske min datter… Read More »

Mini marengs lagkager med fløde og bær

In Dessert On 28. June 2014 0 Comments

Jeg ville lave en lille kage som ikke var for fed. Jeg skulle nemlig på besøg hos min søster, som meddelte mig at hun er på skrump og… Read More »

Bedstefars skæg med hvid chokolade og hindbærsyltetøj

In Dessert, Kager On 23. May 2014 0 Comments

Bedstefars skæg Luksus udgaven af bedstefars skæg. Jeg burde nok finde på et andet navn til kagen, det fortjener den. Den fede bund med hvid chokolade den syrelige… Read More »

Brunsviger boller med kanel

In Dessert, Kager On 10. March 2014 0 Comments

Brunsviger boller Start med at smelte smør i en gryde. Når det er smeltet hælder du det over i en skål og tilsætter sukker, salt og æg og… Read More »

Slikskålen – Lagkage med kitkat samt m&m’s

In Dessert, Kager On 5. February 2014 0 Comments

Sukker bomben – En dejlig lagkage til hele familien Min lillebror havde fødselsdag og der skulle selvfølgelig bages en kage der kunne imponere en fyr på 19 år…. Read More »

Philadelphia Brownies på 40 minutter – Super lækker

In Dessert On 4. February 2014 0 Comments

Hvem har vel ikke forsøgt at lave brownies? Denne gang fik vi lyst at prøve den med Philadelphia ost, altså dejlig chokolade og en god ost, der er… Read More »