4 Portioner ~ 40 minutter
  • Til dej
  • 40g gær
  • 3dl lunken vand
  • 1spk olivenolie
  • 3 dl Durummel
  • Ca. 4 dl hvedemel
  • Lidt salt
  • Til fyld
  • 3 æg
  • 350 g skyr eller græsk yoghurt
  • 1 bundt grønne asparges
  • 200 g røget skinke
  • Revet ost (Efter smag)
  • Salt og peber
Opskrift:

Aspargestærte med skinke

Rør gæren ud i vand og olivenolie. Tilsæt mel og salt.
Del dejen i 4 stykker og rul dem som pizza bunde og læg dem på bageplader.
Balancer aspargesene i kogende vand i 2-3 minutter, lad dem dryppe af i en sigte.
Læg skinke og asparges på bundene.
Bland æg og skyr sammen tilsæt salt og peber.
Hæld blandingen over og drys med revet ost.

Bag i oven ved ca. 200 grader i 25-30 min

Aspargestærte med skinke samt salat

Aspargestærte med skinke samt salat

Server sammen med en salat af grønne asparges, snak peber og squash, med en dressing af olivenolie og balsamico med evt. med lime – hyldebær smag.