9 personer Servings ~ 15 hours minutes
  • 1 mazarintærte
  • 1 hindbærroulade
  • 3 - 4 spsk romessens
  • 2 spsk kakaopulver
  • 3 spsk hindbærsyltetøj
  • pynt krymmel efter valg
Opskrift:

Hjemmelavet Romkugler

Hjemmelavet romkugler. Jeg har fået opskriften af en bekendt da jeg så opskriften første gang tænkte jeg okay! det ser da lidt specialt  ud : ) Men mærk mine ord de smager så godt!

Det kunne ikke være mere simpelt tag mazarin tærten og hindbærrouladen og mos/ælt det godt sammen tilsæt kakaopulver og romessens og ælt igen og derefter hindbærsyltetøj og ælt til en fast mørk chokolademasse . Det er noget grasværk så vil anbefale at bruge en håndmikser, ellers er det bare klør fem ned i skålen . Når du har ældet dejen godt, skal du begynde at rulle dem til kugler – små eller store bestemmer du selv, efterfølgende skal de rulles med krymmel efter eget valg. Jeg valgte at bruge chokolade krymmel samt nogen stykker med kokos. Men var det til børn kunnen man anvende krymmel med farver og hjerter m.m.

Disse romkugler er bestemt værd at prøve og det er nemt at lave dem ( De smager som dem du køber hos bageren )

Tip: Smid dem i køleskabet så de er lidt kølet af sådan kan jeg bedst li dem. Smag på dejen undervejs, kan være der skal mere eller mindre romessens i dejen eller mere hindbærsyltetøj.

Hjemmelavet Romkugler, prøv disse lækre romkugler som er hjemmelavet. De smager som dem fra din lokale bager. Romkuglerne er super nemme at lave og de smager rigtig godt.

De færdige romkugler med kokos og chokolade