20-30 Servings ~ 1 hour 20 minutes
  • 100gr brun farin
  • 6 dl majsolie
  • 12 æg
  • 3 tsk vanilje sukker
  • 3 tsk natron
  • 6 tsk bagepulver
  • 6 tsk kanel
  • 2 tsk salt
  • 830 g mel
  • 1100g reven gulerod
  • Glasur:
  • 300g flødeost
  • 130 g flormelis
  • reven skal fra citron
  • saft fra en halv citron
  • 2 tsk vanilje sukker
  • 125g blødt smør
Opskrift:

Denne kage har jeg bagt til min klasse kammerat Anders da han fyldte 18 år. Han har fuldstændig vundet mit hjerte han er sådan en god dreng og hvis jeg nogen
sinde får en dreng håber jeg, at han bliver som Anders. Tillykke med fødselsdagen Anders. : )

Her kommer opskriften på gulerodskagen. Start med at piske brun farin, olie og æg sammen med elpiskerne. Tilsæt kanel, bagepulver, natron, vanilje sukker, salt og mel pisk det hele godt sammen tilsidst tilsætter du reven gulerod vend det godt i.
Kom dejen i en bradepande beklædt med bagepapir bag kagen ved 185 grader i 50 min ca.

Glasuren:

Pisk flødeost, flormelis, vaniljesukker og blødt smør sammen smag til med citron skal og citronsaft. Glasuren skal på når kagen er helt kølet af.

Æg, brun farin og olie

Æg, brun farin og olie

Dejen med mel

Dejen med mel

Kom gulerod i dejen

Kom gulerod i dejen

gulerodsdej i bradepande

gulerodsdej i bradepande

Den færdige gulerodskage  kage

Den færdige gulerodskage kage

Lækker svampet gulrodskage

Lækker svampet gulerodskage

Så er der kage 🙂