25 p Servings ~ 1 hour
  • 250g smør
  • 800g sukker
  • 800g mel
  • 8 tsk natron
  • 7 tsk kanel
  • Glasur:
  • - 200g hvid chokolade
  • eller alm glasur
  • - 1 l kernemælk
Opskrift:

Svampet kanelkage! Jeg er lige startet på Aalborg Handelsskole. Så min nye klasse skulle selvfølgelig nyde godt af, at gå i klasse med en madtante. Så det blev en stor bradepande kanelkage med hvid chokolade glasur. Køn blev den ikke men er du vimmer den blev god.

Start med at smelte smør og pisk det smeltede smør sammen med sukker. Pisk mel, natron, kanel og kærnemælk i skiftevis.

Kom dejen i en bradepande beklædt med bage papir. Bag kagen i ovnen i 25-35 min på 200 grader. Hak evt 1-2 plader chokolade i dejen og brug evt. hvid chokolade til glasur eller alm flormelis glasur

Mel,kanel,natron

Mel, kanel, natron

Sukker og smeltet smør piskes sammen.

Sukker og smeltet smør piskes sammen.

Den færdige dej klar til oven

Den færdige dej klar til oven

Den færdige kage med hvis chokolade glasur

Den færdige kage med hvis chokolade glasur

Køn er den ikke men den smager himmelsk og dejlig svampet og en lille hilsen til Hg 1s.