4-6 Servings ~ 4 hours 5 minutes
  • 1 mango
  • 2 kiwi
  • 1 passionsfrugt
  • 1 citron (saft)
  • 2 dl frisk appelsins saft
Opskrift:

Hjemmelavet is – Sund og frisk

Fremgangsmåde for Smoothie is:

Tag mangofrugten og skær kødet fra og put det i blenderen sammen med kiwien, citronen og 2 dl frisk appelsin juice og blend det så  i 1 -2 min. (Jeg har købt nogen is forme og har brugt dem, men andre forme kan også benyttes)
Du starter med at hælde lidt af din smoothies blanding ned i formen og herefter tilføjer du 2-3 stykker mango og igen tildækker du med smoothies.  Jeg lavede kun 4 is så jeg havde noget smoothies tilbage som jeg hældte i et glas og nød mens mine is frøs.

De skal have ca 4 – 5 timer i fryseren, men jeg anbefaler at lave dem dagen før de skal bruges.

Denne version er super frisk og indholder masser af vitaminer og har en fantastisk syn og den er skøn i vinterkulden og det kedelige vejr, man kan drømme sig til en varm sommerdag 🙂
Men fantasien sætter ingen grænser når man skal lave en god smoothies is, man kan vælge mange forskellige kombinationer af frugter. Normalt plejer jeg at lave søde is men denne version er lidt syrlig men på den gode måde.
Næste gang vil jeg prøve at lave isterninger af samme opskrift til en drink eller frisk presset juice til brunch bordet. Du kan os vælge at tilsætte sukker til blandingen hvis du synes den er alt for syrlig, men her synes jeg dog det vil være bedre at tilføje mindre citron eller tilføje himbær.

God fornøjelse med Smoothie isen.

Smoothies is - Lækker frisk is til sommer. Hvis du er træt af de almindelige vandis så kan denne opskrift klart anbefales og fuld af gode vitaminer.

Hjemmelavet smoothies is

Du kan købe nogen flotte forme i salling