Tagged  "is"

Home » Posts tagged "is"
Varm kakao med is

Varm kakao med carte d´or

In Dessert, Kager On 21. December 2014 0 Comments

I denne hyggelige juletid, med gaveræs og julebesøg, er det bare dejligt at man kan lave noget lækkert og utrolig nemt, når man vil hygge sig lidt. Efter… Read More »

Crépes med jordbær og rabarber

Crêpes med jordbær og rabarber

In Dessert, Kager On 11. October 2014 0 Comments

Crêpes med jordbær og rabarber Prøv denne dejlige friske dessert, den er super nem at lave, selv for de uøvede. Smelt smørret. Mælk, mel og appelsinsaft piskes til… Read More »

Carte D’or Masterchef konkurrencen

In Anmeldelser On 12. March 2014 0 Comments

SÅDAN- Vi vandt Carte D’or masterchef konkurrencen For et par uger siden modtog vi en fin invitation fra Carte D’or til en større dyst i TV3’s Masterchef køkken… Read More »

Hindbær flødeis

In Dessert On 30. September 2013 0 Comments

Hindbæris – Mer’ lækkert kan det ikke blive 1. Pisk fløden stiv sammen med vaniljesukker. 2. Pisk æggeblommerne sammen med sukker til det bliver luftigt og lyst. 3…. Read More »

Hjemmelavet chokoladeis med After Eight

In Dessert On 10. September 2013 0 Comments

Chokoladeis med After Eight Der er flere der har efterspurgt opskrifter på is. Så det var på tide vi gik i gang med dette 🙂 Tror desværre bare… Read More »

Den færdige daim is

Daim is – Hjemmelavet og lækker!

In Dessert On 30. July 2013 0 Comments

Daim is Puuhe en varme vi har pt. og derfor tænkte jeg det var tid til noget godt hjemmelavet is. Har tidligere på året investeret i en ismaskine… Read More »

is, smoothies, lækker, frisk, sommer, sol

Smoothie is

In Dessert On 18. February 2013 0 Comments

Hjemmelavet is – Sund og frisk Fremgangsmåde for Smoothie is: Tag mangofrugten og skær kødet fra og put det i blenderen sammen med kiwien, citronen og 2 dl… Read More »