Tagged  "oksekød"

Home » Posts tagged "oksekød"

Rodfrugte pandekager med oksekød

In Hovedret On 6. November 2014 0 Comments

Denne opskrift på rodfrugte pandekager har jeg fået, af min søde søde klasse kammerat Sara. Hun er en utrolig dejlig pige trods hendes unge alder er hun en… Read More »

Farsbrød med friske tomater og feta

In Pasta retter On 26. March 2014 0 Comments

Farsbrød med friske tomater og feta Start med at smide kødet i en stor skål og tilføj finthakkede eller revne løg. Herefter tilsætter du æg og mel. Rør… Read More »

Kartoffellasagne

In Hovedret, Pasta retter On 30. October 2013 0 Comments

Hvem siger at lasagne altid skal være med lasagneplader? Kartoffellasagne er en ret jeg har fået ved min onkel og moster da jeg var barn. Hver gang jeg… Read More »

Millionbøf

In Hovedret, Pasta retter On 22. October 2013 0 Comments

Millionbøf – En ret fra barndommen Millionbøf er en ret jeg kan huske fra barndommen, min mor lavede retten ret ofte men det gjorde skam ikke noget, for… Read More »

Den lækre og sunde wok er færdig, og klar til at spises

Wok med oksekød

In Pasta retter, Sund mad On 24. June 2013 0 Comments

Wok med oksekød Start med at varme olien  op i en wok, når den er godt varm, tilsætter du kødet og lynsteger det, til kødet er brunet overalt…. Read More »

Verdens bedste culottesteg

In Hovedret On 20. June 2013 0 Comments

Verdens bedste måde at stege sin culottesteg på Det var meningen at vores culottesteg skulle på grillen, men da vejret ikke var med os, så valgte vi at… Read More »

Iranske kotlet

In Persisk mad On 14. April 2013 0 Comments

Iranske kotlet Start med at rive løg, gulerødder og kartofler. Bland det i det hakkede oksekød og æld det godt med fingrene. Tilsæt salt og gurkemeje. Varm en… Read More »