4-6 Servings ~ 1 hour minutes
  • 3 æg
  • 200g sukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanilie sukker
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 dl olie
  • 140g hvedemel
  • 1 sguash
Opskrift:

Squash kage

Squash kage køn er den ikke, men den er lækker og svampet 🙂

Pisk æg, sukker, vaniljesukker og kanel luftig. Derefter tilsætter du olie bagepulver og mel pisk lidt igen derefter river du squashen og vender det i dejen. Hæld dejen i formen beklædt med bagepapir og bag kagen ved 180 grader i ca 40 til 50 min. Du kan tilsætte enten mandler eller hasselnødder i kagen eller lave en glasur til kagen hvis man har lyst til det. Tilsæt æg mel sukker og du kan lave en lækker hurtig kage.

Igen har jeg bagt efter hvad jeg har haft i mit køleskab/skabe. Vi smider alt for meget mad ud så kig i dit køleskab og lav dit mad ud fra det. Det tvinger tit en ud i nogle andre retter end man normal er vant til. Så enten om det er nogle “gamle” bananer, squash , gulerødder eller appelsiner.

Tip: Du skal ikke prikke i kagen for meget, for så kan den falde sammen, som den gjorde for mig. 🙂

Lækker svampet Squash kage

Den er faldet lidt sammen

Kage med Squash

Kage med Squash