Vind en lækker flaske champagne
Vind en lækker flaske champagne
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at deltage
- og modtag lækre opskrifter hver uge!
  
Klik på "Synes godt om" og tilmeld dig nyhedsbrevet for at deltage
Du er nu tilmeldt og deltager i konkurrencen.
Det ser ud til at du allerede er tilmeldt, eller at din email er skrevet forkert.

Tagged  "kød"

Forside » Posts tagged "kød"
Den færdige mørbrad

Oksemørbrad med svampe og parmaskinke

I Dansk mad, Hovedret Den 19. december 2013 0 Kommentare

oksemørbrad med champignon Oksemørbrad på en hverdag … Okay lidt luksus skal man have en gang imellem. Start med at hakke champignon og rest dem på en tør pande… Læs mere »

Den færdige kartoffel lasagne

Kartoffellasagne

I Hovedret, Pasta retter Den 30. oktober 2013 0 Kommentare

Hvem siger at lasagne altid skal være med lasagneplader? Kartoffellasagne er en ret jeg har fået ved min onkel og moster da jeg var barn. Hver gang jeg… Læs mere »

nakkekam med rosmarin

Nakkekam med chorizo

I Hovedret Den 14. august 2013 0 Kommentare

Nakkekam med chorizo Så er vi i gang med endnu en kødret som er krydret med rosmarin. Retten indeholder meget få ingredienser men dette er ikke vigtigt for… Læs mere »

Sammenkogt med vilde ris, lækkert, nemt og noget for alle

Sammenkogt ret svinekød og vilde ris

I Dansk mad, Gryde retter Den 22. juni 2013 0 Kommentare

Sammenkogt med vilde ris Prøv denne nemme og lækre sammenkogte ret med vilde ris. Den har en rigtig god smag, og hvis man har børn, ville den sikkert… Læs mere »

Klar til spisning

Verdens bedste culottesteg

I Hovedret Den 20. juni 2013 0 Kommentare

Verdens bedste måde at stege sin culottesteg på Det var meningen at vores culottesteg skulle på grillen, men da vejret ikke var med os, så valgte vi at… Læs mere »

sabzi, persisk ret, lime, tørrede lime, lammekød

Ghormeh Zabzi

I Gryde retter, Persisk mad Den 15. februar 2013 0 Kommentare

Ghormeh Sabzi – Traditionel persisk ret Fremgangsmåde: Løgene hakkes fint og svitses i olien. Herefter tilsættes salt, peber og gurkemeje. Efter du har skåret lammekødet i små stykker… Læs mere »