8 personer Servings ~ 1 hour 15 minutes
  • 200g smør
  • 250g flormelis
  • 4 æg
  • 115g hvedemel
  • 280g marcipan
  • 100g kartoffelmel
  • 2 tsk bagepulver
  • overtrækschokolade
Opskrift:

Mazarinkage med Chokolade

Start med at smelte smøret og lad den køle lidt af så den er lun.  Derefter røres smøren og flormelis sammen.
I en anden skål skal marcipanen og 4 æggeblommer røres sammen til den er blød. Tilsæt smøren/flormelis i blandingen. Mel, kartoffelmel og bagepulver tilsættes efterfølgende.

I en anden skål skal du piske æggevider stive så meget at du kan vende skålen på hovedet uden det ryger ud og  det skal  vendes forsigtigt  i dejen.

Nu er dejen klar til at komme i formen. Smør en springform med smør og fordel dejen i og bag kagen i 45 min ved 180 grader.

Kagen skal køle ned inden du servere den så den sættter sig og bliver svampet.

Tips: Jeg brugte lys chokolade, dog synes jeg at man skal bruge mørk chokolade, det passer bedre. Super god kage. Hele  kagen blev spist. : )

Mazarinkage med Chokolade. En dejlig opskrift på en god kage. Den er smagsfuld og svampet. Prøv denne lækre mazarinkage allerede i dag.

Det piskede æggehvide

Mazarinkage med Chokolade. En dejlig opskrift på en god kage. Den er smagsfuld og svampet. Prøv denne lækre mazarinkage allerede i dag.

Den færdige mazarin dej

Mazarinkage med Chokolade. En dejlig opskrift på en god kage. Den er smagsfuld og svampet. Prøv denne lækre mazarinkage allerede i dag.

Den færdige mazarinkage med chokolade