30 Servings ~ 1 hour
  • 300g flødeost
  • 200g revet cheddar ost
  • 2-3 stk. bacon
  • 15 Jalapeños
  • 2 dl mælk
  • 125g mel
  • 100g rasp
Opskrift:

Vi er helt vilde med at få Chili Cheese Tops når vi i ny og næ går på McDonalds. Og hvis I er lige så vilde med dem, som vi er – SÅ vil I elske denne opskrift. Den er super let at lave.

Hvis du ikke er så meget for det stærke, så kan du også vælge at lave en mildere version med grøn peber og så selv tilføje fint hakket chili eller chili sauce til osteblandingen efter smag.

De kan fryses ned, og så har man altid til en lille hurtig snack.

jalapeno poppers - ingredienser

jalapeno poppers – ingredienser

Start med at skylle jalapenos og fjern så stilken. Derefter halveres de og kernerne fjernes. (Hvis du vil have at dine jalapeno poppers er stærkere, så tag og gem og hak nogle af kernerne og tilsæt dem til osteblandingen.)

Jalapenos

Jalapenos

Steg bacon på panden, og når den er færdig, så hak den i mindre stykker.

Tag nu en skål og bland flødeost (en neutral ost er bedst, men prøv dig frem), chedder ost og bacon sammen. Når den er blandet godt sammen, så er den klar til at komme i de halve jalapenos (de kan halveres hvis du synes at de er for store.).

jalapeno poppers - osteblandingen

jalapeno poppers – osteblandingen

Kom mælk og mel i hver sin lille skål, og dyp så de fyldte jalapenos, først i mælk og så i mel. Sikre dig at de er godt dækket. Lad den nu tørre på en rist i 10 minutter.

fyldte jalapenos

fyldte jalapenos

Når de 10 minutter er gået, så kommes rasp i en lille skål / tallerken, og så dyppes jalapenos i mælken igen, og så rulles de i raspen – sørg for at de er godt dækket med rasp. Lad dem nu tørre igen og gentag så processen.

jalapeno poppers

jalapeno poppers

Nu mangler jalapenos blot at komme i frituren før end at de er jalapeno poppers. Lad dem steg indtil at de er gyldenbrune. Allerede her kan du se om de var lidt sløses med rasp, da osten så vil begynde at flyde lidt ud når den smelter.

jalapeno poppers

jalapeno poppers

God appetit – husk at lav rigeligt, da de bliver spist lyn hurtigt!