2 Servings ~ 20 minutes
  • 1 lille løg
  • 6 cm squash
  • 1/2 pakke bacon
  • 2-3 dl piskefløde
  • 1 stor tsk pikantost
  • salt og peber
  • Tilbehør pasta til 2 personer
Opskrift:

Nogle gange skal det bare gå hurtigt, pastaretten er en som, jeg laver næsten hver uge til min lille familie og jeg. Den smager af rigtig meget og tager kun 20 min at bikse sammen.

Start, med at sæt vand over, at koge til pasta og svits din bacon på en pande, når det begynder, at tage farve tilføjer du squash og efterfølgende løg, svits det hele i 1 min. Tilføj derefter piskefløde og kog det op i 1 min, kom derefter pikantost i blandingen og rør det ind i fløderetten. Tilføj tilsidst den færdigkogte pasta ved og rør hele herligheden sammen og servere. evt med et godt stykke brød.

Bacon på pande

Bacon på pande

Bacon,squash,løg på pande

Bacon,squash,løg på pande

grøntsager med piskefløde

Grøntsager med piskefløde

klar til en stor tsk pikanost

klar til en stor tsk pikanost

 

Den færdige pikant (ost) pastaret

Den færdige pikant (ost) pastaret

Klar til spisning med frisk kværnet peber

Klar til spisning med frisk kværnet peber