2-3 Servings ~ 30 minutes
  • 1 1/2 pakke bacon
  • 1 stort løg
  • 12 stk asparges
Opskrift:

Snack til tapas bordet

Der skal ikke meget til at før et tapas bord bliver fantastisk…Her er en lille nem opskrift på lækkert snack til aftensmaden eller til tapas bordet. Start med at skylle dine asparges og knæk det nederste af efterfølgende. Du skal vikle et stykke bacon om 2 stk asparges.

Skræl løget og skær det ca. 2 cm tykt, der skal gerne være to løg ringe i hver. Her skal du vikle 2 stk bacon rundt om og læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir. Bag dem i en forvarmet ovn på 200 grader ca. 20-25 min til de er sprøde.

Bacon, løg, asparges

Bacon, løg, asparges

Løg ringe

Løgringe

Løgringe og asparges med bacon

Løgringe og asparges

De færdige løgringe bacon rap og asparges rap

De færdige løgringe samt asparges

Klar til at spise

Klar til at spise