2-4 Servings
  • 300g hindbær
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1/2 l fløde
  • 80 g sukker
  • 1 tsk vanilje sukker
  • saft fra 1 citron
Opskrift:

Hindbæris – Mer’ lækkert kan det ikke blive

1. Pisk fløden stiv sammen med vaniljesukker.
2. Pisk æggeblommerne sammen med sukker til det bliver luftigt og lyst.
3. Blend hindbærrene. Du kan evt. gemme et par stykker til pynt.

Blendet Hindbær

Blendet Hindbær

Pisket flødeskum

Pisket flødeskum

Isen er klar til at komme i ismaskinen

Isen er klar til at komme i ismaskinen

Vend fløde og æggeblommerne sammen og til sidst vender du hindbærrene i skålen. Smag det til med citron saft, jeg kan godt lide det syrligt så jeg brugte saften fra en hel citron.

Kom det hele i en is maskine i en time og herefter anbefaler jeg, at du kommer det i fryseren i et par timer – eller evt til næste dag. Dog forsvinder smagen lidt efter 3 dage. Men det smager stadigvæk godt.

Efter en tur i maskinen

Efter en tur i maskinen

Ps. Hvis du ikke har en ismaskine så bare rolig, det kan sagtens laves uden. Du skal fylde isen i en form og smide den i fryseren. Dog skal du i de første 4 timer røre i isen hver 1/2 time – Så undgår du at isen krystallisere.

Hindbærisen er klar

Hindbærisen er klar

Prøv vores hindbæris allerede i dag eller er du mere til chokolade så ta’ et kig her