2-4 Servings ~ 1 hour 15 minutes
  • 100g mandler
  • 1 sps sukker
  • 2 tsk vaniliesukker
  • 130g macipan
  • 90g mel
  • 40g havergryn
  • 40g mysli
  • 100g smør
  • 6 stk rabarber
  • 100g sukker
  • 125g hindbær
Opskrift:

Smuldredej med rabarber og hindbær

Start med at skylle /rense rabarberne skær dem i passende stykker og kom dem i et fad – Tilsæt sukker og bag dem i ovnen på 150grader i 20 min.

Sukker med rabarber

Sukker med rabarber

Imens laver du crumbel – Bland groft hakkede mandler sammen med mel, vaniljesukker, sukker, marcipan, smør, havregryn, mysli og bland det sammen til en ensformigt masse.

Himbær-crumble-dej

Hindbær-crumble-dej

Tag rabarberne ud og kom hindbær ovenpå og derefter crumbledejen i klumper.

himbær-crumble-rabarber

Hindbær-crumble-rabarber

Dæk tærten med crumble

Dæk tærten med crumble

Bag kagen i yderligere 30 min ved 180 grader. Spis hele herligheden sammen med vanilleis eller cremefraiche.

Smuldredej/crumble kan laves på mange forskellige måder. Næste gang vil jeg lave en med æbler og kanel og et lag af smuldredej uden havregryn, men med dobbelt mysli – Så hold øje med siden 🙂