4-6 Servings ~ 1 hour 15 minutes
  • 50g valnødder
  • 50g mandler
  • 130g marcipan
  • 4 stilke rabarber
  • 70g havregryn
  • 1 vanilijestang
  • 2 spsk sukker
  • 100g smør
  • 90g mel
Opskrift:

Rabarber tærte med crumble.

Rabarber tærte står på menuen i dag. Start med at skylle rabarberne – Jeg brugte dem som var mest røde. Hak dem i passende størrelse ikke for små og ikke for store stykker. Kom dem i et fad og drys med sukker.

rabarberne i tern

Rabarberne i tern

Rabarber med sukker

– med sukker

Bag det i ovnen på 150 grader i 20 min. Imens laver du cremblen som man ikke kan få nok af, men jeg er også en lille sukker gris :). Hak nødderne lidt groft og kom dem i en skål tilsæt havregryn, mel, vanillestang, sukker og marcipan. Derefter smuldre du smøren, til en ensformigt masse. Det hele kan godt virke lidt tørt, men det betyder ikke noget.

Tag rabarberne ud og kom crumbledejen oven på i klumper. Bag tærten i ovnen på 180 grader i ca 30 min. Spis den sammen med cremefraiche eller vanilleis.

Dej til rabarberne

Crumble

Crumble dej

tærten er dækket til med crumble

Crumble tærten kan laves på mange forskellige måder du kan også bage den med æbler eller komme lidt andre bær ved rabarberne evt hindbær.

Rabarber tærten er klar

Rabarber tærten er klar

Husk du altid kan holde øje på vores facebook som bliver opdateret ugentligt med gode opskrifter, like vores side her

rabarber-tærte

Mums – En lækker rabarber tærte