2 Servings ~ 1 hour
  • 2 poussiner
  • 1 gul peber
  • 1 rød snack peber
  • 4 grønne asparges
  • 4 champignon
  • 1 forårsløg
  • 2 kinesiske hvidløg
  • 1 håndfuld persille
Opskrift:

Poussiner med fyld

Hvis du har lyst til at prøve noget lidt andet, end det man får så ofte, så prøv poussiner med fyld.

Grøntsagerne der bruges til poussinerne

Grøntsagerne der bruges til poussinerne

Til 2 personer skal du bruge, to poussiner, en gul peber, en rød snack peber, fire grønne asparges, 2 små kinesiske hvidløg, fire champignoner, 1 forårsløg og en håndfuld persille. Hak persillen og pres hvidløgen ned i en skål med lidt olie, rør godt rundt så det er blandet godt sammen.

Poussiner med fyld - Det fint hakket hvidløg og persille bliver blandet med olie

Det fint hakket hvidløg og persille bliver blandet med olie

Snit dine grøntsager i små fine stykker, de må ikke være for store, da det meste skal ind i poussinerne. Bland grøntsager godt sammen, så de er fordelt godt. Krydr med timian.
Tag poussinerne og fyld dem godt ud med grøntsagerne, persillen og hvidløgen.

Poussiner med fyld - De snittede grøntsager er ved at være klar til at komme i poussinerne

De snittede grøntsager er ved at være klar til at komme i poussinerne

Efterfølgende snører du poussinernes ben sammen med noget kødsnor, så fyldet ikke falder ud igen.
Der vil sikkert være noget fyld til overs, det kan du ligge i et lille ovnfast fad, eller hvad du nu har, og stille dem i ovnen sammen med poussinerne.

Til denne ret har jeg valgt ikke at tage noget tilbehør til udover den ekstra fyld der var til overs. Men du kunne også skære nogle kartofler i små stykker, og komme dem ind i poussinerne sammen med grøntsagerne.

Ellers ville denne salat være rigtig god til