Opskrift:

Othello Bageriet – Aalborgs bedste bager

Som i nok er klar over det så elsker jeg at bage og det gælder især kager, men sommetider vælger jeg at bestille kage fra andre bagerier og det nyder jeg også med stort velbehag. Det sker ofte til fødselsdage eller hvis det er til mange mennesker. Ved siden af min hobby “Madtanterne” går jeg i øjeblikket i skole, da jeg ikke længere kunne fortsætte mit fag som frisør.

Jeg troede aldrig jeg vil blive så glad for, at gå i skole men det skyldes også, at jeg er kommet ind i den bedste klasse man nogensinde kunne forstille sig. Jeg vil gerne overaske klassen med en god kage og da jeg var i dårlig tid og havde en masse ting at se til, var det ikke muligt for mig, at lave kagen selv.

Derfor kontaktede jeg min yndlings bager i Aalborg som hedder “Othello bageren” og fortalte dem situationen og spurgte om de gerne vil sponsorere en kage til klassen. Jeg fik fat i ung og imødekommende pige som hedder Sasja og hun var med på ideen men dog skulle hun fremlægge det for chefen for at få grønt lys. Allerede dagen efter var aftalen i hus og det var jeg og specielt klassen rigtig glade for da vi fik vores kagemand til 30 personer.

Kagen bestod af en lækker svampet bund med masser af frisk slik, fløde og marcipan, du kan tro hele klassen var imponeret, og det er ikke sidste gang der bliver handlet derinde blev der sagt rundt i klassen. Ud over kagemanden kan jeg også anbefale deres Othello lagkage, så hvis du bor eller kommer forbi Aalborg, så kan det bestemt anbefales.

Vi siger stort tak til Othello bageren for deres indsats – Kagen var super god og servicen var i top.

Kagemand og kagekone fra Othello bageriet

Kagemand og kagekone fra Othello bageriet

Othello bageriet i Aalborg byens bedste bager.

Othello bageriet i Aalborg – Byens bedste bager.

Othello bageriet. Byens bedste bager

Othello bageriet

De dejlige kager fra Othello bagerriet

De dejlige kager fra Othello bagerriet

Klassen er meget tilfred med kagen. Hilsen Hg 1s

Klassen er meget tilfreds med kagen. Hilsen Hg 1s