4 Servings ~ 15 minutes
  • - 8-10 tomater (stilk)
  • - 1(2) Jalapeño
  • - 2 fed hvidløg
  • - Halv rødløg
  • - Salt efter behov
Opskrift:

En stærk og smagfuld kødsovs

Ønsker du en anderledes kødsovs næste gang du laver spaghetti, så kan vi anbefale denne simple opskrift.Start med at forvarme ovnen til 200 grader.

Halvere dine tomater og rist dem i ovnen sammen med løg, hvidløg samt chilien, her valgte vi at bruge jalapeño. Når tomaterne har fået en brunlig overflade, så er det på tide at tage dem ud af ovnen. Blend løgene sammen med hvidløg og chilien. Tilføj herefter dine tomater en efter en.

Når du bager dine ingredienser fremhæver det smagen meget mere, hvilket efter vores mening giver en mere markant smag. Smag det efterfølgende til med salt og tilføj gerne friske koriander.

Blandingen er nok til 500gr. kød

 

 

mexicansk kødsovs

Mexicansk kødsovs

Bages i ovnen

Bages i ovnen

Blend det hele

Blend det hele

Den færdige tomatsovs til kødet

Den færdige tomatsovs til kødet