12 Servings ~ 55 minutes
  • 3 bananer
  • 100g hele mandler
  • 150g dadler (uden sten)
  • 1 1/2 tsk kanel
  • 2 stk vanilie stang
  • 6 æg
  • 160g kokosmel
Opskrift:

Glutenfri muffins

De er meget nemme at lave og de smager rigtig godt. Næsten for godt til de er sunde og er helt uden sukker. Det er meget simpelt – Ta’ banan, dadler ( uden sten )  kanel, mandler, æg samt indholdet fra 2 stk vanilie stang. Kom det det hele i en foodprocesser  og bland det til en ensartet masse, men sørg for det stadigvæk er lidt klumpet.

Dejen til glutenfri kage

Dejen til glutenfri kage

Hæld det hele i en skål og tilsæt kokosmel – Rør meget let. Derefter hæld det i muffins forme og bag dem ved 160 grader i 35 – 40 min kom godt med dej i for de hæver ikke meget. Lad dem køle af og så er det bare af, at spise helt uden dårlig samvittighed – De er jo sunde 🙂

Sunde muffins

Sunde muffins

Klar til sevring

Klar til servering