6-8 Servings ~ 1 hour 15 minutes
  • 3 æg
  • 90 g. sukker
  • 2 tsk vaniliesukker
  • 110 g. mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 dl olie
  • 3 modne bananer
  • 1 håndfuld hasselnødder
Opskrift:

Ingredienserne til banankagen

Mel, sukker, bananer

Ingredienser til banankage

Pisk æg, sukker og vaniliesukker til en luftig æggesnaps (jo længere jo bedre)

Æg, sukker og vaniliesukker

Luftig æggesnaps

Bland mel og bagepulver sammen, og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med olie. Vend bananmosen i. Hæld dejen i en franskbrød form, og bag kagen nederst i ovnen, 50-55 min. Ved 175 grader.

Chokoladen ligges på den varme kage, så den smelter.

– Jeg har finpudset opskriften, så jeg synes den er helt perfekt, men i må gerne komme med jeres kommentar.