16 Portioner ~ 40 minutter
  • 150g sukker
  • 100g smør
  • 130g marcipan
  • 2 tsk vanilje sukker
  • 2 æg
  • 2 tsk bagepulver
  • 150g mel
  • 2 dl cremefraiche 18 %
  • 1 knivspids kanel
  • 3 æbler
  • skal fra 1 citron
  • 1 spsk saft fra citron
  • 1 pose mandelflager
Opskrift:

Æblemuffins med mandelflager

Pisk sukker, smør, vanilje sukker og marcipan lyst.  Æggene tilføjes efterfølgende i skålen. Pisk det hele rigtig godt til det er lyst og luftigt. Rør cremefraiche, mel, bagepulver og kanel i.

Muffins dej

Muffins dej

Tilsidst kommer du de revene æbler i sammen med citronskal og saften. Kom dejen i muffinsforme og pynt dem med mandel flager. Bag dem i ovnen på 200 grader 15 – 20 min.

Spis dem evt. med en stor klat cremefraiche. Man kan evt. også komme mandelflager i dejen, eller en 1 tsk kanel i stedet for en knivspids, det giver noget mere smag.

Æblemuffins

Æblemuffins

Se vores andre lækre opskrifter på muffins, ved at klikke her