~ 15 minutes
  • Rispapir
  • tigerrejer
  • hvidløgsmarinade
  • tang
  • rejer
  • gulerod
  • peber
  • mango
  • nudler
  • kylling
  • advokado
  • bønnespirer
  • forårsløg
Opskrift:

Opskrift for Forårsruller (sunde)

Hvis du gerne vil have noget lækkert mad, men som stadig er sundt, skulle du prøve disse lækre forårsruller af rispapir.

Sunde lækre forårsruller

Lækre forårsruller, som samtidig er sunde

(Rispapiret kan købes i bl.a. Salling, ellers hos e-deli, se mere her.)

Det gode ved disse forårsruller er, at du kan putte stort set alt hvad du vil i af grøntsager, frugt og kød.
De er lækre og nemme at lave, og man kan med fordel sidde ved bordet og hygge sig, samtidig med at man selv laver sin mad.
Forårsrullerne er nemme at lave, da rispapiret bare skal dyppes på hver side i vand, og så lægges på et fugtigt viskestykke. Lad dem ligge ca 1 min, hvorefter den er blød og medgørlig 🙂

For at få lidt inspiration kan du se disse billeder

Forårsrulle med tang

Her ses en forårsrulle med noget tang inden i, rejer og lidt advokado

Denne forårsrulle er med tigerrejer, nudler, reven gulerod, mango og tang

Forårsrulle med hvidløgsmarinerede tigerrejer, nudler, reven gulerod, mango og tang

Forårsruller med krydret kylling, nudler, grønt og tang

Det smager også rigtig godt med noget krydret kylling, lidt nudler og grønt inden i, fx bønnespirer, forårsløg og så denne tang ovenpå