2-4 Servings ~ 2 hours 30 minutes
  • 100g bacon
  • 600g oksekød i tern
  • 2 løg
  • 1 spsk paprika
  • 2 tsk timian
  • 3 laurabærblade
  • ca en halv liter hvidvin
  • 7 chaminong
  • 1/2 liter fløde
  • 2 okseboliong terning
  • salt og peber
  • persille
Opskrift:

En lækker stroganoff gryderet

Stroganoff gryderet står der på menuen i dag!

Start med at Brune bacon i en gryde og derefter læg dem tilside. Brun kødet og løgene i samme gryde med lidt fedt stof. Kom baconen tilbage i gryden og tilføj paprika, salt, peber og timian. Kom hvidvin over kødet så det lige dækker ingredienserne. Tilføj laurbærblade og bouillonterning til retten.

Stroganoff kødret

Stroganoff kød

Lad det simre i 1 1/2 times tid ved svag varme. Rens svampene og skær dem i stykker, tilføj dem i gryden sammen med fløden og lad retten simre i yderligere 1/2 time eller til kødet er mørt og falder fra hinanden.

Gryderet med straganoff

Gryderet med straganoff

Retten kan nydes med ris, brød eller kartofler. Vi valgte at lave kartoffelmos til retten, det passer rigtig godt sammen.

Hvis du vil prøve en af vores andre gryderetter så prøv vores afrikanske gryderet her