• 3 store spk nutella
  • 3 spsk flormelis
  • 1 dl piskefløde
Opskrift:

Crem til Chokoladekage

Hvem elsker ikke Nutella. Stik snuden ned i bøtten og duften er himmelsk synes jeg 🙂 Jeg er en af dem der kan finde på at tage Nutella på en ske og spise det rent! Jeg putter smør under min Nutellamad så man ikke kan se hvad der er øverst og nederst . Jeg indrømmer det gerne. 🙂

Pisk fløden i en skål . Rør Nutella og flormelis sammen i en skål . Vend halvdelen af af den piskede fløde over i nutellaen. Vend derefter det hele tilbage i flødeskålen og rør det hurtigt sammen. Kom det i køleskabet i et par timer. Kom cremen på den afkølede kage eller imellem kagen.

Og ja det er okay at slikke skålen ren ! 🙂

Kagen som jeg har lavet er min mors chokolade kage som er på hjemmesiden. Den kan du finde her

Nutella crem til chokoladekage

crem til chokoladekage