- 70g smør
- 75g sukker
- 1 tsk vaniliesukker
- 80g marcipan
- 1 æg
- 1 dl cremefraiche
- 125g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 100g mørk chokolade
Muffins med marcipan og chokolade
Marcipan og chokolade så bliver det ikke bedre og nemmere
1. Rør smør, sukker, reven marcipan og vaniljesukker til det er cremet og luftigt. Pisk ægget i efterfølgende. Pisk det hele rigtig godt, hvis der er en turbo knap så tryk på den.
2. Rør cremefraiche, mel og bagepulver i dejen og vend til sidst chokoladen i.
3. Find nogen forme og fyld dejen i dem.
Jeg købte chokolade knapper, men alm chokoladeplade som du hakker er også fint. Bag dem i ovnen på 180 grader i 20 min.
Man kan vælge at pynte det med chokolade eller vanilje glasur, eller spise dem som de er