2-4 Servings ~ 40 minutes
  • 500g svinekød
  • 1 bund dild
  • 1 bund brøndkarse
  • 6 stk fårsløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1 tsk sennep
  • 1 æg
  • 1 spsk havregryn
Opskrift:

Frikadeller med dild, brøndkarse og sennep

Frikadeller er en stor yndlings ret hjemme hos os. Vi spiser dem med kartofler, rugbrød eller i pitabrød. Denne dag stod den på frikadeller og pitabrød.

Start med at finde en skål frem kom kødet i. Kom forårsløg, krydderurter, hvidløg i en foodprocessorer og blend det kort. Tilsæt det i farsen og rør det sammen.

Forårs løg, dild og brødkarse

Forårs løg, dild og brødkarse

Blendet

Blendet

Derefter kommer du salt, peber, og sennep i. Tilsidst kommer du æg og havregryn i til det har den passende konsistens så du kan forme bollerne.

Frikadelle fars med brødkarse

Fars med brødkarse

Frikadeller på panden

Dellerne på panden

Kom en klat smør på en pande sammen med olie og steg dem gylden og sprøde på alle sider.

Lækre frikadeller

Lækre frikadeller

Vi har tidligere lavet frikadeller både med svinekød og kyllingekød. Disse opskrifter er bestemt værd at prøve. Hvis du ønsker at se disse opskrifter
Se vores version lavet med  kyllingefars og svinefars her.