4-6 personer Portioner ~ 45 min timer minutter
  • 150g 70% chokolade
  • 100g smør
  • 125g sukker
  • 3 æg
  • 90g hvedemel
Opskrift:

Chokoladekage – Browines

Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme. Imens pisker man æg og sukker på fuld styrke til en luftig æggesnaps.Vend chokoladen sammen med æggesnapsen og derefter mel. Vend det hele let i hinanden. Tag en form og dæk det til med bageparpir, hæld dejen i formen og bag kagen ved 170 grader i ca 25 30 min.

Tips: nogle hakkede chokolade stykker i kagen ville være helt perfekt.

Chokoladekage - Browines. Det har aldrig været nemmere at lave en chokolade brownie. Prøv opskriften i dag og ny kagen 45 allerede efter 45 minutter.

Den piskede dej

Chokoladekage - Browines. Det har aldrig været nemmere at lave en chokolade brownie. Prøv opskriften i dag og ny kagen 45 allerede efter 45 minutter.

Chokolade dejen som skal ned i formen

Chokoladekage - Browines. Det har aldrig været nemmere at lave en chokolade brownie. Prøv opskriften i dag og ny kagen 45 allerede efter 45 minutter.

Chokolade brownie

Hvis du ønsker en anden kage, så besøg endelig kage sektionen her