2-4 Servings ~ 1 hour 20 minutes
  • 500g oksekød
  • 1 æg
  • 1dl mælk
  • 2-3 spsk mel
  • 1 bøtte fetaost med olie
  • 1 tsk salt
  • lidt peber
  • 1 fed hvidløg
  • 3 modne tomater
  • 1 bund persille
  • 3 fårsløg
  • 1 pakke bacon
Opskrift:

Farsbrød er virkelig blevet et hit hjemme hos os specielt min datter Isabella er helt vild med det og jeg får en god samvittighed for, så får hun nogle grøntsager /grønt ned samtidig.

Start med at komme fars i en skål tilsæt fetaost, hvidløg, æg, mælk, mel, salt og peber. Ælt det godt og mas fetaen ind i farsen. Hak tomaterne, persille og fårsløg. Mas farsen ud i en firkant og drys tomat, persille og løg ud over  og derefter skal den rulles sammen og tilslut skal der vikles bacon rundt om farsen.

Bag farsbrødet i ovnen i 50-60 min ved 200 grader. Vi fik nye kartofler med bønner som lige blev svitset på panden og most avokado samt hytteost .

Kødet sammen med æg

Kødet sammen med æg

Rul kødet ud og tilføj ingredienserne

Rul kødet ud og tilføj ingredienserne

Nu med bacon

Nu med bacon

Mums- klar til spisning

Mums- klar til spisning

farsbrød med bacon

farsbrød med bacon