5-6 Servings ~ 1 hour 15 minutes
  • 3 æg
  • 90g sukker
  • 2 tsk vanilje sukker
  • 110g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 dl olie
  • 2 modne bananer
  • 130g nutella
  • 50g chokolade 70%
  • Overtræk:
  • 30g chokolade
  • 3 spsk nutella
Opskrift:

Banankage med Nutella – Mums

Bebrejd mig ikke for at prøve : ) Nutella banankage. Den smager ligeså godt som det lyder. Her kommer opskriften.

Start med at piske æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Der skal virkelig piskes. Nå du har en lys og luftig æggesnaps stiller du skålen tilside. Mos bananerne rigtig god med en gaffel kom derefter nutellaen i banan mosen – Stil også det til side.

Her er æggesnapsen til banan nutella kagen

Her er æggesnapsen til banan nutella kagen

Nutella og bananmos

Nutella og bananmos

Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtig i æggesnapsen skiftevis med olien. Tilføj nu banan og nutella mosen i massen. Hak chokoladen og vend det i dejen.

Æggesnaps og Nutellamassen

Æggesnaps og Nutella/Banan

Blandet med melet

Blandet med melet

Hæld dejen i en franskbrødsform beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen 50 -55 min ved 175 grader.

Klar til ovnen

Klar til ovnen

Nå kagen er færdig og lige er kommet ud af ovnen putter du chokolade stykkerne på kagen så det smelter og efterfølgende kan du smøre yderligere Nutella på kagen 🙂

Nu smelter chokoladen

Nu smelter chokoladen

Med Nutella også

Med Nutella også

Ps. Denne kage er ikke for de sunde!