- 25g gær
- 40 g margarine
- 5 dl kernemælk
- 2 spsk sukker
- 1 tsk salt
- 600- 650 g hvedemel
- 1 pakke pølser
- 1 æg til pensling
- 1/2 pk. ostecreme efter eget valg (Philadelphia)
Pølsehorn med ostecreme
Så har madtanterne endnu engang lavet pølsehorn, dog denne gang med en god ostecreme, de blev faktisk bedre end forventet Vi brugte natural Philadelphia og Philadelphia med pikant.
Smelt smør i en gryde og tilsæt kernemælken, lun det let. Hæld det herefter i en skål, smuldr gæren deri og rør det sammen. Tilsæt sukker og salt. Tilsæt mel lidt efter lidt.
Hæld dejen ud på bordet og ælt dejen godt. Lad dejen hæve i en times tid et lunt sted. Når dejen er hævet skal den æltes lidt igen. Del den i 3 lige store stykker, hver kugle rulles ud i en stor cirkel på 30 cm. Smør den med ostecremen og del den derefter i 8 stykker. Læg pølsen i den brede ende og rul dejen rundt om pølsen.
Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir med spidsen ned ad. Lad pølsehornene efterhæve i ca.15- 20 min og pensl efterfølgende med pisket æg og bag dem i ovnen på 200 grader i 15- 20 min.