5-6 Servings ~ 1 hour
  • 25g gær
  • 40 g margarine
  • 5 dl kernemælk
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 600- 650 g hvedemel
  • 1 pakke pølser
  • 1 æg til pensling
  • 1/2 pk. ostecreme efter eget valg (Philadelphia)
Opskrift:

Pølsehorn med ostecreme

Så har madtanterne endnu engang lavet pølsehorn, dog denne gang med en god ostecreme, de blev faktisk bedre end forventet 🙂 Vi brugte natural Philadelphia og Philadelphia med pikant.

Smelt smør  i en gryde og tilsæt kernemælken, lun det let. Hæld det herefter i en skål, smuldr gæren deri og rør det sammen. Tilsæt sukker og salt. Tilsæt mel lidt efter lidt.

Hæld dejen ud på bordet og ælt dejen godt. Lad dejen hæve i en times tid et lunt sted. Når dejen er hævet skal den æltes lidt igen. Del den i 3 lige store stykker, hver kugle rulles ud i en stor cirkel på 30 cm. Smør den med ostecremen og del den derefter i 8 stykker. Læg pølsen i den brede ende og rul dejen rundt om pølsen.
Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir med spidsen ned ad. Lad pølsehornene efterhæve i ca.15- 20 min og pensl efterfølgende med pisket æg og bag dem i ovnen på 200 grader i 15- 20 min.

Dejen efter hævning

Dejen efter hævning

Dejen skåret i trekanter

Dejen skåret i trekanter

pølsehorn - Klar til ovnen

pølsehorn – Klar til ovnen

Klar til at blive spist

Klar til at blive spist