2 - 4 Servings ~ 20 hours
  • 2 dl havregrød
  • 1 æg
  • 1 stor tsk vanilje sukker
  • 1 stor moden banan
  • kniv spk salt
  • margarine til stegning
Opskrift:

Har før lavet havregrøds pandekager dog denne gang kom jeg en moden banan i og det gjorde dem bare endnu bedre. Husk bananen skal være moden så er der mest banan smag i og er din havregrød tynd kan der tilføjes lidt mel eller havregryn.
Den “gamle” havregrød blandes med æg, vanilje sukker, salt og en most banan. Rør det hele godt sammen. Kom margarine på en pande og kom 2 spsk dej på panden og steg dem gyldne på hver side.

De er gode både varme og kolde vi spiser dem altid sammen med sirup.

Havregrøds dej med banan

Havregrøds dej med banan

Dag gammelt havregrød

havregrød fra dagen før

Bananpandekager steges i margarine

Bananpandekager steges i margarine

Bananpandekage med sirup

Bananpandekage med sirup