2-3 Servings ~ 15 minutes
  • 200g hytteost
  • 80 g skyr
  • 1 hel stang vanilje eller 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk sukker
  • lidt hindbærsyltetøj eller kirsebærsovs
Opskrift:

Risalamande – Den sunde og nemme version

Vi har en sød tand hjemme hos os, dog er jeg noget påpasselig med hvad min datter spiser af usunde ting, men med denne opskrift på en “sund” risalamande kan, jeg med god samvittighed, lade min datter guffe dessert eller spise en lille eftermiddags snack.

Man kan købe skyr med vaniljesmag, dog synes jeg, at de er meget syrlige. Det syrlige overdøver vaniljesukker smagen. Derfor blander jeg altid det selv.

Skyr,hytteost,vaniljestang

Skyr, hytteost, vaniljestang

Hytteost og skyr med  vanillestang og sukker.

Hytteost og skyr med vanillestang og sukker.

Den færdige risalamande

Den færdige desssert

Risalamande med hindbærsyltetøj

Nu med hindbærsyltetøj. Børenes favorit dessert