Opskrift:

I sidste uge var vi et smut i Malaga og ved samme lejlighed besluttede vi os for at lave en Madtanterne’s Malaga city guide – Vi har fundet nogle steder vi synes der helt bestemt er et besøg værd hvis man besøger Malaga.
Malaga er en dejlig by at besøge hvor der der aktiviteter hele året – De gør meget ud at pynte byen op når der er arrangementer – Og det er der tit :-)
Malaga er også en by mange tourister besøger og derfor er der også en del turist fælder – Steder der ligger godt placeret og kan overleve på at der altid er nye gæster – desværre er det mad de servere ikke særlig godt. Vi har fundet nogle steder vi kan stå indenfor, og dem vil vi her fortælle om. :)

La Plaza ( Plaza de la Merced № 18) – 5 kokkehuer.

Vores yndlings cafe i Malaga, ligger et rigtig dejligt sted som også er samlings sted for mange spanier.
Vi har spist her flere gange under turen, og har været en fantastisk oplevelse hver gang. Vi har prøvet deres tapas kort, hvor vi blandt andet fik crispy chicken burgere, reje spyd med dild dressing, og deres spare ribs med et lille twist af lakrids – Og ca. 10 slags andre tapas :-).
Desuden fik vi pasta cabonara (Flere gange..) som vi vil mene er deres bedste ret på menukortet!
Prisniveauet er rimelig, og her burde alle at kunne være med. Servicen er også i tip top og da vi havde en mini madtante med (Isabella på 9 måneder), har de altid været behjælpelig med at gøre plads til en barnevogn, og varme babymad.

Så La Plaza får 5 madtante huer, og vinder titlen som madtanternes yndlings cafe.

Lækre ribs

Lækre ribs

Pasta Carbona

Pasta Carbona

Grillet chorizo

Grillet chorizo

Klassiker i Spanien: Sprødstegte kartofler med aioli

Klassiker i Spanien: Sprødstegte kartofler med aioli

Bruschetta

Bruschetta

Tortilla chips med humus

Tortilla chips med humus

Grillede kyllinge spyd

Grillede kyllinge spyd

Mini burger

Mini burger

Besøg deres webside her.

Plaza 16 (Calle Compania 16) – 5 kokkehuer.

Vi var ude at se nærmere på byen og blev sultne – Det var tid til frokost. Vi kom til denne lille hyggelige gade, hvor vi fandt en lille charmerende restaurant. Vi satte os udenfor, og servitrice tændte op i varmelamperne, så vi ikke frøs. Vi fik kigget menukortet igennem, og besluttede os for at gå All in og bestilte kobe burgere, black angers burgere og grillede lakse steak. Vi var meget begejstrede over maden, det var de bedste burgere ever!
Næste gang skal vi helt klart prøve at spise der om aftenen, da de havde mange lækre ting på menukortet, prisniveauet er i den dyre ende, da det er kobekød og black angers kød, men helt sikkert prisen værd.
Vi vil give denne restaurant 5 madtanter huer. Dette er vores yndlings restaurant, og klart et besøg værd.

Kobe burger - Plaza 16

Kobe burger – Plaza 16

Lakse steak - Rigtig lækker!

Lakse steak – Rigtig lækker!

Besøg deres webside her.

Las Papas del Museo (Calle Granada) – 3.5 kokkehuer.

Skal det være lidt let til middag eller aftensmad med noget take away, kan vi klart anbefale Las Papas del Museo – De sælger lækre grillede bagekartofler med diverse fyld – Du bestemmer selv.
Når du bestiller en kartoffel starter de med at flække den på midten og gøre alt kartoffelfyldet løst – Herefter blandes det først op med smør hvorefter du vælger et par ingredienser du vil have i, der er forskellige salater, ost og selvfølgelig forskelligt kød du kan få i. Det er helt klart et sted vi vil anbefale – Når de først får fyldt kartoflen op med fyld vejer den tæt på 1 kilo så der er virkelig meget mad i den og de koster mellem 4.5 – 5 euro – altså små 40 kroner :-)
Den kan sagtens deles mellem to personer. Kartoflerne kommer med en ske så den er nem at have med på farten – Gå evt. tur ned til havnefronten hvor der er nogle lækre parker og nyd den der!

Las Papas del Museo

Las Papas del Museo

Lækker bagekartofel med fyld fra Las Papas del Museo

Lækker bagekartofel med fyld fra Las Papas del Museo

Besøg deres website her.

Amorino Ice Cream (Calle Granada, 6 Local 2) – 5 kokkehuer.

Et par is skulle der til, og vi endte på is baren Amorino hvor vi fik pistacie, Nutella og karamel is, og hold op hvor det smager godt!

Klart et sted vi vil anbefale folk at tage hen og få is hvis de er i Malaga. 5 madtante huer herfra :)
Det er en kæde der ligger mange steder i verden – Den i Malaga kan helt klart anbefales hvis du har en sød tand eller bare elsker is.

Amorino ice cream - et besøg værd!

Amorino ice cream – et besøg værd!

Godt udvalg og alt smager godt

Godt udvalg og alt smager godt

Besøg deres webside her.

Jose Carlos Garcia Restaurante (Pza. de la Capilla. Puerto de Málaga) – 5 kokkehuer.

Hvis du vil prøve en michelin restaurant i Malaga til rimelig penge så tag et kig forbi Jose Carlos Garcia Restaurante. Priserne er meget fair synes jeg – Det er lidt op og ned hvad tilbud de køre med men for ca. 90€ (ca 670 kr) kan du får en 12 retters menu. Det er specielt mad du får her, noget der overrasker sindet – Så er det noget du kan lide så book et bor og kig forbi – Lad os lade billederne tale for sig selv her :-)

Skumfiduser

Skumfiduser

Små søde kræmmerhus is samt kager

Små søde kræmmerhus is samt kager

Hvidløgs is

Hvidløgs is

Kalvetunge

Kalvetunge

Laks, agurk, radisser samt syltede senneps korn

Laks, agurk, radisser samt syltede senneps korn

Speciel og med meget smag!

Speciel og med meget smag!

Karameller der smuldrede i munden

Karameller der smuldrede i munden

Besøg deres webside her.

Terra Sana (Malaga Centro C/Alcazabilla) – 4 kokkehuer.

Byens måske bedste salat? Den er i hvert fald rigtig god – På Terra Sana får du et stort udvalg af international mad samt spansk mad – Vi satte tænderne i en omgang burgere og noget salat nogle venner havde forslået – Og vi blev ikke skuffede – Det er nok en af de bedste salater jeg har fået i mit liv – Også skader det jo ikke at man kan nyde det i solrige Malaga. Helt sikkert et besøg værd.

Lækker burger - Intet at klage over - Samt lækker fritter med aioli ;-)

Lækker burger – Intet at klage over – Samt lækker fritter med aioli ;-)

Kanon salat på Terra Sana

Kanon salat på Terra Sana

Besøg deres webside her.

Det var alt for denne gang – Vi ser frem til at besøge en ny by og lave en guide :-)