4-6 Servings ~ 1 hour
  • 500g kyllingelever
  • 300g kartofler
  • Groft salt (2 tsk)
  • peber ( 2 tsk)
  • fløde (1dl)
  • 2 store løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 æg
Opskrift:

Kyllinge leverpostej med masser af smag

Efter flere henvendelser på kyllinge leverpostej så var det på tid at vi gik i gang med dette 🙂 Opskriften er utrolig nem at lave og det smager fantastisk.
Så her kommer opskriften.

Start med at skrælle kartoflerne og kog dem møre, så de kan moses med en gaffel. Du kan vælge enten at hakke leveren fint eller smid det i en blender så det bliver til mos. Smid det over i en skål og tilføje løg samt hvidløg som os har været en tur igennem en blender. Hæld det hele i skål sammen med æg og salt, peber og fløde og rør godt rundt i det hele. Fordel massen i flere forskellige smurte skåle og steg det i en forvarmet ovn i ca. 35min på 200gr. Hvis man ønsker ekstra smag kan man tilføje lidt timian.

– Vi beklager billederne blev ikke så gode denne gang.

Kyllinge lever (mos)

Kyllinge lever (mos)

Til kartoflerne og løg

Til kartoflerne og løg

Fordel leverposteg i små skåle

Fordel leverpostej i små skåle