2 Servings ~ 5 minutes
  • 1 avocado
  • 2 - 4 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg (½ fed kinesisk hvidløg)
  • Salt
  • Peber
Opskrift:

En opskrift på en simpel og lækker avocado aioli – Denne opskrift er dog baseret på avocadoen og ikke på mayonnaise som de normale opskrifter er.

Hjemme hos os bruger vi den tit til at putte i sandwich, burgere, som dressing til salat eller som dip til grøntsager (Ja, og nogle gange chips :-)).

Den er simpel at lave og smager super dejligt.

Start med at dele avocadoen over og del den i to dele samt fjern stenen. Grav avocado massen ud med en ske og kom det i en lille blender. Herefter tilsætter du hvidløget (Som er pillet) og herefter 2 spsk olivenolie.
Kør det på blenderen til det har en lignende fin konsistent – Bliver det nødvendigt kan du tilsætte mere olivenolie, men her skal du passe lidt på så smagen af olivenolie ikke bliver for dominerende.
Når massen er som ønsket så smager du til med salt og peber – Serveres / bruges straks efter.

Ingredienser til avocado aioli

Ingredienser til avocado aioli

Klar til en tur iblenderen - avocado aioli

Klar til en tur i blenderen

Avocado aioli

Avocado aioli