4-6 Servings ~ 1 hour
  • En pk gær
  • 450 ml lunken vand
  • Ca 1 dl becel
  • Hvedemel og evt groft mel (ca. 550 g)
  • 2,5 tsk salt
  • Ti små pølser
  • Et æg til pensling
Opskrift:
Opskriften er indsendt af: Louise Agnoletti Overgaard

Opskriften er indsendt af: Louise Agnoletti Overgaard

Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt og beecel og derefter mel, lidt ad gangen, indtil dejen ‘tager form’ tilføj mel til det kan æltes og ælt så grundigt

Lad dejen hæve min. 30 min

Tag en ‘håndfuld’ dej til side til øjne og arme. Del derefter resten af dejen i ti klumper, og rul dem til lange ‘pølser’. Rul dem rundt om de små pølser så den er synlig i enden af pølsebrødet lav nu arme og øjne og fastgør med lidt æg lad dem hæve 15 min og pensl så over det hele. Bag ca 12 min færdig
Pynt øjnene med hvad du lige finder på

Hilsen Louise og Mads, snart fire år 🙂

Se de andre bud her