ca 20 stk Servings ~ 40 hours minutes
  • 1/2 kg hvedemel
  • 1/2 kg margarine
  • 2 dl kærnemælk
  • 50g sukker
  • Fyld (emonce)
  • smør
  • Perle sukker
  • Ca, 250 g marcipan
  • Hakkede mandler
Opskrift:

Sprøde Kærnemælkshorn

Mel og de 50g sukker smuldres sammen med margarinen og tilsæt 2 dl kærnemælk. (Tips ha haft margarinen til at stå ude så den er blød, det gør det nemmer at smuldre). Det er vigtigt at mel, sukker, margarine  bliver smuldret godt inden kærnemælken kommer i.
Tilføj kærnemælken og ælt hurtigt dejen sammen, put film over og stil den på køl . Gerne natten over.

Tag dejen og rul den flad og skær trekanter ud. Jeg synes det er nemmest at rulle dejen ud til en cirkel også skære lange stykker ud. Put fyldet på den brede ende af trekanten ikke for stor en klat . ( Den fejl gjorde jeg nemlig ) rul så trekanterne fra den brede ende mod den tynde ende. Bøj dem lidt så de får horn formen. Ælt det overskydende dej sammen og gentag processen . De skal pensles med æg og drysses med hakkede mandler. Jeg brugte også pistacie nødder. Husk også at drysse mel på bordret inden du ruller dejen ud.

Fyldet består af blødt smør og perlesukker .
Ren marcipan i små stykker, lidt af hvert ligges på dejen. De skal bages ved 180g i ca 20 min hold øje med dem så de ikke bliver for mørke.

Tips. Man kan putte hindbærsyltetøj i eller Nutella.

Sprøde Kærnemælkshorn, prøv vores hjemmelavet kærnemælkshorn som er dejlig sprøde. Super nem opskrift som kan bruges som desseret.

Horn – Step 1

Sprøde Kærnemælkshorn, prøv vores hjemmelavet kærnemælkshorn som er dejlig sprøde. Super nem opskrift som kan bruges som desseret.

Færdig rullet horn

Har du husket at like vores facebook profil